Google térképes megjelenés

Az androidos telefonok terjedésével robbanásszerűen megnőtt a Google térképet használók száma, holott már előtte se volt egy elhanyagolt program. Azok a készülékek, amelyeken gps és a Google térkép egyaránt van segíthetnek a tulajdonosaiknak megtalálni konkrét címeket, ugyanakkor címek helyett szolgáltatásokat, üzleteket is kereshetünk vele. Nagy előnye, hogy elsősorban  közelünkben lévő vállalkozásokat hozza fel ilyenkor találatként, feltéve, hogy szerepel az adott cég a Google térképen.

Hogyan szerepelhet egy cég a Google térképen?

A Google használ külső adatbázisokat is a cégek térképen való megjelenítéséhez, így elképzelhető, hogy már szerepel cégünk ott, anélkül, hogy bármit is tettünk volna érte. Azonban ha mégse jönnek ügyfelek a térképes szereplésünknek köszönhetően, akkor elképzelhető, hogy valami nem tökéletes az adatokban.

pl.: ha cégünket Kovács és fia szolgáltató Kft-nek hívják és így szerepel a térképen, akkor csak azok találják meg, akik név szerint keresik. Azonban, ha a cég autómosót üzemeltet, akkor hasznos lenne, ha azoknak is megjelenne a cég működési helye, akik az “autómosó” szót írják be a térképbe, mivel így új ügyfelekre tehet szert.

Ha szeretné, hogy cége megjelenjen az ön számára fontos szavakra a térképen, akkor létre kell hoznia céges adatlapját, Google profilját megfelelő módon, részletesen kitöltve minden információt. Ezután fog kapni postán egy megerősítő kódot a Google-tól, amellyel aktiválhatja a térképes megjelenést. Ha ezzel kész, akkor rövidesen számíthat is potenciális ügyfelekre a környékről.

Amennyiben nem tudja, vagy nem szeretné saját maga létrehozni Google térképes megjelenését, akkor bízza cégünkre és kedvező áron, szakszerűen és optimalizáltan készítjük el önnek.