2013. március 21.

Google Ads (Google Adwords)

A Google Ads (Adwords) az egyik leghatékonyabb marketingeszköz, amely számtalan lehetőséget biztosít mind az azonnali vevőszerzéshez, mind brandépítéshez. A hatékony működéséhez precíz, tervszerűen felépített beállítások és folyamatos optimalizálás szükséges. Cégünk közel 14 éves tapasztalattal, Google minősítéssel és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik Google Ads kezelés terén. Profitorientált Google Ads (Adwords) kampányaink előnye, hogy ügyfeleink Google Ads (Adwords) keretéből a maximális profitot hozza ki.

Milyen lehetőségeket biztosít a Google Ads (Adwords)?

Kulcsszavas keresési hirdetések a Google találati listáján

Abban az esetben, ha szeretnénk gyorsan, minimális költségekkel vevőket szerezni egy online kampánnyal, akkor erre a legjobb lehetőség, hogy a Google találati listáján olyan kulcsszavakra állítsunk be Google Ads kampányokat, amely kulcsszavakra azok keresnek, akik a legvalószínűbb, hogy vásárlóinkká válhatnak. (Pl. amennyiben Samsung hűtőszekrényeket forgalmazunk és valaki épp az interneten Samsung hűtőszekrényt keres, akkor kiemelten fontos, hogy a mi hirdetésünket lássa a találati lista élén.)

Tekintettel arra, hogy a Google Ads (Adwords) hirdetések – ideális beállítások esetén – a találati lista elején jelennek meg, így ha ott hirdetünk, jó esélyünk van arra, hogy a terméket, szolgáltatást kereső személy minket választ.

Google Shopping hirdetések

Sok évnyi várakozás után 2019-ben végre Magyarországon is elérhetővé váltak a Google Shopping hirdetések. Nagy előnye, hogy a Google találati listáján jelennek meg Google Shopping kampányt használó webshopok termékei árral, képpel és a forgalmazó nevével, a legfontosabb információkkal. Így jó eséllyel tényleg csak azok fognak a hirdetésre kattintani, akiket komolyan érdekel az ajánlatunk.

Remarketing Google Ads kampányok

A remarketing kampányok lényege, hogy azoknak jelenítünk meg hirdetéseket, akik már jártak legalább egy alkalommal a weboldalunkon a közelmúltban. Ennek a típusú kampánynak kiemelt szerepe van olyankor, ha az a cél, hogy elkötelezett, visszatérő ügyfélkört építsünk ki.

Display, banneres Google Ads hirdetések elhelyezése nagy látogatottságú portálokon

A brandépítés egy hosszú távon kifizetődő, viszont jelentős haszonnal kecsegtető marketing tevékenység. Ha el tudjuk érni, hogy a cégünk brandje kiemelkedjen a tömegből, azzal jelentős előnyre tehetünk szert a konkurenciával szemben. A Google Ads display hirdetési hálózata olyan nagy látogatottságú portálokon ad lehetőséget megjelenésre, mint az origo.hu, portfolio.hu és ezekhez hasonlók. Amíg azonban, ha közvetlenül szeretnénk ezeket az oldalakon képes hirdetést megjeleníteni, akkor magas összegeket kellene ezért fizetni, a Google Ads rendszerén keresztül van arra is lehetőségünk, hogy kattintás alapon, alacsonyabb díjért jelenjünk meg nagy látogatottságú, népszerű oldalakon.

YouTube videohirdetések

Szintén a Google Ads (Adwords) rendszerén keresztül érhetőek el a YouTube hirdetések, amelyek a normál YouTube videók előtt jelennek meg megfelelő beállítások esetén olyanoknak, akik potenciális ügyfélkörünk lehetnek. Amennyiben jól van beállítva a kampány, akkor nem kell minden egyes megjelenítésért fizetnünk, csak olyankor kerül pénzbe a megjelenés, ha egy internetező hosszabban nézte a reklámvideónkat.

Mobilalkalmazás hirdetések a Google Ads-ben

Amennyiben cégünk rendelkezünk mobilalkalmazással, akkor érdemes kihasználni ezt a lehetőséget is, mivel beállíthatjuk, hogy olyan mobilalkalmazásoknál jelenjen meg a mi alkalmazásunk, amelyet a számunkra potenciális felhasználók használnak. Ilyen módon viszonylag gyorsan és költséghatékonyan futtathatunk fel egy új alkalmazást.

Google Ads (Adwords) kampánykezelésünk fő jellemzői:

  • Precíz célzási beállítások
  • Folyamatos, akár napi szintű finomítások
  • A piac változásainak folyamatos nyomon követése
  • Hatékony hirdetési szövegek
  • Konkurencia online kampányainak az elemzése és figyelése
  • Folyamatosan újabb, hasznos kulcsszavak keresése
  • A Google Ads új funkcióinak és azok előnyeinek a lehető leggyorsabb alkalmazása

Kérésére szakértőink ingyenesen felmérik Google Ads kampányait, majd bemutatják önnek, hogy mennyit nyer vele, ha optimalizáltatja hirdetéseit.

Hívjon minket még ma: +36 70 33-121-33!

A Google Ads hirdetések működéséről itt olvashat egy részletes cikket.