Megújul a Google Shopping

Még csak pár hónapja, hogy Magyarországon is bevezetésre került a Google Shopping, az ügynökségek épphogy kitapasztalták a működését, azonban máris új várakozással lehetünk, ugyanis Amerikában épp most vezetik be a Google Shopping új megjelenését, ami sokkal modernebb, szebb, mint a jelenlegi.

Megújul a Google Shopping

Mikor az interneten keresünk egy terméket, akkor azzal szembesülünk, hogy számtalan ajánlat közül választhatunk. A legjobb ajánlat megtalálása nem lehetetlen, de eléggé időigényes feladat. Ezt könnyíti meg a Google Shopping, amelyhez világszerte sok ezer webshop csatlakozott már és hazánkban is egyre többen használják. Mivel azonban a Google Shopping designjából a sok évvel ezelőtti trend köszön vissza ránk, a Google úgy döntött, hogy kap egy új kinézetet, amely mind mobilos megjelenésben, mind PC-n sokkal modernebb lesz, mint az elődje.

Árkövetési funkció a Google Shoppingban

Azonban az újítás nem merül ki csak a designban, hanem új funkciók is elérhetőek lesznek. Ilyen új lehetőség többek között az árkövetés, amelynek a segítségével figyelhetjük, hogy egy terméknek mikor csökken az ára. Amint a kiszemelt termék árát a kereskedő lejjebb viszi, értesítést kapunk erről a mobilunkra, vagy e-mailben.

Új funkciók a Google Shoppingban

Szűrési lehetőség a helyi üzletekre

Előfordul, hogy sürgősen vásárolnunk kell valamit és nincs időnk kivárni, amíg kiszállítják. Egy új szűrési lehetőségnek köszönhetően megnézhetjük, hogy a közelünkben hirdető üzletek melyikében van raktáron az adott termék, hogy személyesen azonnal meg tudjuk azt venni. Ha valaki esett már abba a hibába, hogy az utolsó pillanatra hagyta az ajándékvásárlást, akkor az tudja, hogy ez a funkció milyen hasznos lehet.

Közvetlenül is vásárolhat a Google-ből

Bár Magyarországon ez még előreláthatólag hosszabb idő lesz, míg bevezetik, de az újításnak köszönhetően közvetlen is lehet majd vásárolni a Google-ből termékeket. Ilyenkor külön Google garancia, ügyfélszolgálat biztosítja a vásárlás utáni tartós elégedettséget.