fbpx

Google Adwords

A Google 1996-ban történt indulása óta mára a legnépszerűbb keresővé vált. Az interneten kereső felhasználók 90 %-a használja cégek, termékek, információk megtalálására.
A Google Adwords szolgáltatása 2002-ben indult, ami rövid idő alatt megreformálta a marketinget. A cégek és a kereső felhasználók egyre nagyobb számban kezdték használni a Google Adwords szolgáltatást, mára már nincs olyan internetező, aki valamilyen módon ne került volna közvetlen kapcsolatba a Google hirdetéseivel.
A Google Adwords hirdetések 2 fő csoportba oszthatóak:

  1. Google keresőben megjelenő hirdetések
  2. Google display hálózatok hirdetései

Mindkét csoportba tartozó hirdetések hatékony marketing eszközt adnak az ügyfélszerzéshez kis és nagy vállalkozásoknak egyaránt.

 

Google keresőben megjelenő hirdetések

Világszerte a legismertebb és legtöbbet használt hirdetésnek számítanak a Google találati listáján megjelenő Adwords hirdetések. Ennek a lényege, hogy ha valaki a Google rendszerében keres céget, szolgáltatást vagy terméket, akkor a találati lista mellett releváns hirdetésekkel is találkozik. Nagy előnye, hogy célirányosan tudunk hirdetni azoknak, akiknek a mi szolgáltatásunkra van szükségük.

A Google Adwords hirdetések a találati lista elején (eltérő háttér színnel jelölve) és a jobb oldali részen helyezkednek el. A Google Adwords rendszerében van lehetőségünk kattintások száma (CPC) alapján fizetni a hirdetésért, de van lehetőségünk arra is, hogy beállítsuk, mennyit ér nekünk egy konverzió (CPA), azaz egy olyan ügyfél, aki vásárlást hajt végre az oldalunkon.

Google Adwords Display hirdetések

A Google pár évvel ezelőtt bevezette a Display hirdetéseket, amelyek lehetőséget biztosítanak a Google hirdetési partnereinek a honlapjain történő megjelenésre. Az Adwords rendszerén keresztül ma már több százezer honlapon lehet hirdetni.

A Google Adwords Display rendszerében van lehetőségünk kattintások száma (CPC) vagy megjelenések száma (CPM) alapján fizetni a hirdetésért, de van lehetőségünk arra is, hogy beállítsuk, mennyit ér nekünk egy konverzió (CPA), azaz egy olyan ügyfél, aki vásárlást hajt végre az oldalunkon.

Szolgáltatásaink

Adwords kampány kezelés

A Google Adwords hirdetések hatékony marketing eszköznek számítanak kis és nagy vállalkozásoknak egyaránt. Ár-érték arányban az egyik legjobb internetes marketing csatorna jelenleg. Vállaljuk Google Adwords kampányok kezelését korrekt áron.

Google Adwords kampány kezelés >>