Cél a Google első oldala!

google-celA Google segítségével hatékonyan és gyorsan tudja növelni ügyfelei számát. Egyre több ember keres az interneten vásárlási lehetőséget, szolgáltatásokat, így a legnépszerűbb internetes kereső segítségével a leginkább potenciális ügyfélkört érhetjük el. Egy Google keresés után az emberek többsége az első oldalon lévő cégekből választ, ezért a cél, hogy ott legyünk az elsők között.

3 lehetőség a Google első oldalára!

Ha a Google találati listájának első oldalán szeretnénk szerepelni, akkor a lenti kép alapján erre 3 lehetőségünk van. keresooptimalizalas1. Google Adwords hirdetési kampányt indítunk, amellyel a találati lista felső részét, a “Hirdetés” szekciót tudjuk megcélozni. Ezzel a megoldással akár azonnal ott lehetünk az első oldalon.

2. Keresőoptimalizálás a normál találati listán való szereplésért. A keresőoptimalizálás egy hosszabb folyamat, amelynek a segítségével a találati listán közvetlenül a fizetett hirdetések után szerepelhet a weboldalunk.

3. Google térképes találati oldal. Mivel egyre több ember használja a Google térképet (már csak az Androidos telefonok terjedése miatt is), ezért önmagában is hasznos jelen lenni egy cégnek a Google térképen. A fent bemutatott találati listán azonban azt is sikerült elérni, hogy ez a térképen létrehozott céges oldal a találati lista leglátványosabb részeként jelenjen meg.

Melyiket válasszam?

A fentiek bármelyike komoly ügyfélkört tud hozni önnek, azonban mindegyiknek van előnye és hátránya, emellett nem lehet sablonként ráhúzni a cégekre, hogy melyikkel járnak jobban.

Ha ön is szeretne a Google segítségével költséghatékonyan ügyfelekhez jutni, akkor örömmel segítünk ebben önnek.

Ingyenes elemzésért, Google tervért keressen minket bizalommal!