Facebook kampányok

Tartalom marketing

Ha közösségi hálózat, akkor Facebook. Vagy Twitter, Instagram, YouTube? Sokat beszélnek a LinkedIn-ről, és állítólag a Google+ is „hasít”. Megint mások szerint a jövő az olyan specializált, szűk célcsoportokat, de őket jól megszólító oldalaké, mint a SnapChat, academia.edu és társaik. A listát a végtelenségig lehet nyújtani.

A még letisztulásra váró képben csupán egyetlen dolog biztos: a XXI. század első évtizede az interneten a közösségi hálózatok minden mást elsöprő növekedését hozta. Az a cég, amelyik nincs jelen ezeken a platformokon, veszít: megjelenést, vevőket, és ennek már egészen közeli távlatokban is a profitja látja kárát.

Szakértő csapatunk a kezdeti lépésektől, a megfelelő platformok kiválasztásától vezeti végig cégét a tartalomstratgéia kidolgozásán át a posztok és hirdetések menedzsmentjéig. Segítünk a közösség mederben tartásában, szintén több éves tapasztalatainkra támaszkodva tanácsot adunk a kényes szituációkban: a sokszor sértő éllel megírt hozzászólásokat miként érdemes lereagálni.

Tevékenységünk túlmutat a közösségi hálózatokon: céges blogok design és szövegvilágának a kialakítása és felépítése, illetve az azokon megjelenő szakmai tartalmak összeállítása mellett elektronikus hírlevelek, honlapok, mikro-szájtok szövegezésében is keressen bennünket!

Facebook menedzsment

Vitathatatlanul a világ legnagyobb, leginkább pezsgő közösségi hálózata, ahol – a közhiedelemmel ellentétben – ma már nem csak a tinédzserek, hanem 13 éves kor fölött (és gyakran az alatt is) minden korosztály és célcsoport elérhető. A magyar nyelvű felhasználók száma 2014 elején az 5 milliót súrolta… Szintén jellemző trend, hogy – ez elsősorban a fiatalabb korosztályra igaz – sokan ma már a cégek felfedezését is itt kezdik.

Nem meglepő, hogy mára a Facebook nyugaton kiemelt jelentősségű marketingkommunikációs eszközzé vált, és Magyarországon is egyre népszerűbb a vállalati célú felhasználása.

Mi segítünk abban, hogyan, mikor és milyen tartalommal jelenjen meg a közösségi hálózaton. Több éves tapasztalattal segítjük a tartalomstratégia kialakításában.

Részletekért keressen meg minket bizalommal!